Öne Çıkanlar vefat Hilmi Türkmen mahalle Ali Tulumen Ali Küçük

Erikbeli’ne Jandarma karakolu yapılıyor

Tonya'ya bağlı Erikbeli Yaylası, Viran Kilise Tepesi mevkiinde Tonya Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı dış karakol binası yapılacak.

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, yapılacak olan Jandarma karakolu binasının zemin etüdü için yer teslimi yapıldı.

Trias Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi taahhüdü altındaki zemin etüdü çalışmasının 20 bin 930 liraya mal olacağı öğrenildi.

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün 24 Kasım 2020 tarihli yazı ekinde, Trabzon ili Tonya ilçesi, Erikbeli mevkii, Tonya Erikbeli Jandarma Karakol Komutanlığı binası zemin etüdü hizmet alımı işine ait işyeri teslim tutanağı düzenleyerek Trabzon Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına gönderdiği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.