Öncelikle Tolunay hocaya ağır eleştiriler yaptığım için bu futbola göre ondan özür diliyorum. Tolunay hoca, takımda performansı düşük olanları oyundan alması hocanın beğendiğim yönlerindendi. Tek beğendiğim yönü de oydu zaten.

2013, 2014 sezonunda her zaman olduğu gibi yine Trabzon’dan birçok futbolcu ayrıldı. Bunların yerleri doldurulamadı. Tek göze batan Malouda ve Aykut Demir oldu. Diğerlerini sahada göremedikten sonra almanın ne anlamı vardı anlamış değilim. Trabzonspor için bu transfer dönemi gidenler gelenlerin üç dört katıdır.

Gelelim hocanın anlamadığı, fakat herkesin gördüğü sahada aksayan bölümlere. Mustafa hoca Olcan Adın sol bek oynayamaz. O oyuncuyu orada oynatarak hem gerçek oyuncuyu sahadan sildin (rakibin istediğinin iki katını yaptın) hem de sol beki tehlikeye attın. Ayrıca Trabzon gibi bir takımda futbolcu deneyemezsin. Orası amatör takım veya yandaki Yavuz Selim stadı değil. O devirler profesyonel futbol kulüplerinde olmaz. Yine Adrian’i sağ açık oynatıp adama cinnet geçirttirdin. Egolarını git başka bir yerde tatmin et hoca. Şu an görünüyor ki kafan taktiklere basmıyor.

Sağ bekte oynayan Zeki Yavru kardeşimle hiç konuştun mu? Ne derdi varmış. Bu şartlarda onun yerine ceketini koy daha iyi. Her maçta onun kanadından gelen ortadan gol yiyoruz. Belki gözlükten iyi göremiyor olabilirsin fakat en azından yanındakilere sor.

Kaleci Onur yalnız kalınca (rahatlıktan olsa gerek) büyük hataların altına imza atmaya başladı.  Sadece Aykut Demir, Giray ve Mustafa bu noktada elinden geleni yapar oldu. Ben ki Mustafa Yumlu’yu beğenmeyen birisi olarak diğerlerine baktıkça onun sivrildiğini gördüm.

Orta sahada Aykut Akgün denen arkadaş bildiğin duvar gibi bir şey. Çocukken caminin yan tarafında futbol oynuyorduk ve caminin duvarıyla verkaça giriyorduk. Duvara çarptırıp alıyorduk. Halı sahalarda da olur. Tellere vurup almak gibi bir şey Aykut’la oynamak. Bu oyunla Trabzonspor’da oynamayı hak etmiyor.

Volkan şen için iki yıldır yazıyorum. Millet isyan etti hala hoca ısrar ediyor. Sayın Mustafa Reşit Akçay özellikle Reşit bey. Volkan şen Şenol hocanın istifasında en büyük rol oynayan oyunculardandır. Git tarihe Antalya maçına bir bak. Adam olsa zaten Bursaspor’da devam ederdi.

Volkan Şen, Zeki Yavru, Aykut Akgün, Batuhan Karadeniz gibi oyuncuları oynattığın müddetçe ve Olcan’ı sol bekte Adrian’i da sağ açıkta oynattığın müddetçe bize galibiyet haram sayılır.

Şimdi problemin en büyüğü kesinlikle hocadan kaynaklanıyor. Bir iki maçta hoca eleştirilir mi? Hayır ama farklı yenilip bir de sahada oyun görmeyince hocayı odunla kovalarsın.

Başkanın da siyaseti bırakıp takımla az çok ilgilenmesi gerekir. Daha şimdiden gelen gideni aratır mı ya. Az dikkat edin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.