Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Şalpazarı Haber'in acı günü

Şalpazarı Haber'in imtiyaz sahibi Mustafa Atalar'ın annesi Fatma Atalar, bu sabah 9.30 civarında ebediyete intikal etti.

Bir süredir Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi gören, son günlerde de durumu ağırlaştığından dolayı yoğun bakımda olan Fatma Atalar, 69 yaşında sabah 9.30 civarında hayata veda etti. 

Fatma Atalar'ın cenazesi yarın (12 Ocak cumartesi) Şalpazarı Güdün mahallesinde öğle namazını müteakip toprağa verilecek. 

Şalpazarı Haber ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, imtiyaz sahibimiz Mustafa Atalar ve ailesi başta olmak üzere bütün yakınlarına sabırlar diliyoruz.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer BİLEN 5 yıl önce

Mustafa Abim. Başın Sağ olsun. Teyzemizin Mekanı cennet olsun İnşAllah. Allah cc bizlere de ders çıkarmayı ve rızasına uygun yaşamayı nasip etsin... Rabbimiz Rahmet Eylesin.

Avatar
Dursun CENGİZ 5 yıl önce

Mustafa kardeşim,Allah sabır versin.Mekanı cennet olsun.

Avatar
Abbasın Osman Demir 5 yıl önce

Allah rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun, Rabbim kalanlara yardım etsin

Avatar
Hüseyin Öztürk 5 yıl önce

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Avatar
Coşkun ERATA 5 yıl önce

Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun

Avatar
ozge cubuk 5 yıl önce

Başınız sağolsun, Allah sabırlık versin inşAllah :(