Öne Çıkanlar vali Bişi kentsel dönüşüm Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı Kıdemli Albay Nevzat Yamaç

Fatma Atalar ebediyete uğurlandı

Şalpazarı İlçesine bağlı Güdün mahallesinden Ali Atalar eşi, Şalpazarı Haber İnternet Gazetesi İmtiyaz sahibi Mustafa Atalar’ın Annesi Fatma Atalar tedavi gördüğü Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma hastanesi yoğun bakımında 69 yaşında yaşam savaşını cuma günü sabah saatlerinde kaybetmesinin ardından merhumenin cenaze merasimi cumartesi günü Şalpazarı Güdün mahallesi Lügütlü camisinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.

Cenaze merasimine Şalpazarı Belediye Başkanı ve İttifak adayı Refik Kurukız, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Kıran, İYİ Parti yöneticileri, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz, Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Hayata hiç küsmedi

Merhume Fatma Atalar ikamet ettiği evinden Şalpazarı Belediyesine ait cenaze aracıyla Lügütlü cami avlusuna getirildi. Cenaze namazı öncesinde cenaze merasimine katılanlara helallik isteyen din görevlisi “69 yaşında aramızdan ayrılan Fatma Annemiz hayata hiç küsmedi. Yokluklar içerisinde üç erkek, üç kız çocuk dünyaya getirdi. Bunları büyüttü, evlendirdi ve torun sahibi oldu. Süt satarak çocuklarını okuttu, onları kimseye muhtaç etmedi. Yaşadığı sürede hiç kimseyi incitmedi. Her zaman hayırseverlikte de önderlikte bulunurdu. Fatma Annemizin belki evinde ekmeği yoksa bile o yine yardıma ihtiyacı varsa elinde çok varmış gibi yardımına koşardı. İlerleyen yaşına rağmen camiye gelerek dini konulardan da bir şeyler öğrenmeye çalışırdı” şeklinde konuştu.

Merhume Fatma Atalar 1950 doğumlu 69 yaşında evli 3 kız, 3 erkek çocuk annesiydi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.