Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Sarıkamış Şehitleri’ni Anma Yürüyüşü Sisdağında yapılacak.

Sarıkamış Harekatının 104. yıl dönümü nedeniyle, Şalpazarı’nda düzenlenecek etkinlikte Sarıkamış’ta şehit olan 90 bin Mehmetçik Sis Dağının zirvesi’nde saygıyla anılacak. İzlemekten keyif aldığınız porno yıldızlarını kategorimizde her an izleyin.

Kaymakam Murat Beşikci başkanlığında, Kaymakamlığı makamında bir araya gelen “Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü Komitesi”, 6 Ocak 2019 Pazar günü yapılacak yürüyüşle ilgili çalışmaların başlatılmasını kararlaştırdı. Toplantıya; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Köseoğlu, Şalpazarı Belediye Başkan Yrd. Faruk Beldüz, Şalpazarı İlçe Jandarma Komutanı Serdar Ceylan, Şalpazarı Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ahmet Karaçoban, Şalpazarı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Temel Dural ve Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupçu ve Mahalle Muhtarlar katıldı.

Yapılan toplantıda, buyıl ikincisi gerçekleşecek olan Sarıkamış şehitlerini anma yürüyüşü 6 Ocak 2019 Pazar günü saat 11.00'de Hanyanı ile Sisdağı arasında yapılmasına karar verildi. 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.