Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Ağasar derneği Kadırga

Yağmur da engel olamadı.
Sayvançatak Dernek Başkanı ve ŞALFED Başkan yardımcısı Erol Yanık'ın sunumunu yaptığı 185.  Alaca yaylası Şenliği'nde sırası ile Gökçe Köy Muhtarı Turan Köse, Şenliğin Organizatörlerinden Ali Ergül, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen ve Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun birer selamlama konuşması yaptılar.

Şenliğe katılanlar arasında; Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen ve Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, Vakfıkebir Devlet Hastahanesi Müdürü Mustafa Demirbaş, İşadamı Murat Albakan, Sinlice Köyü Dernek Başkanı Ali Erata, Kadırga Dernek Başkanı Mahmut Uzun, Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Menderes Köse, Sakarya Ağasar Şalpazarlılar Dernek Başkanı Yakup Taşkın, bazı köy muhtarları ile çok sayıda vatandaşlar katıldılar.
 
Sabahtan başlayan yağmur saat 14:00'den sonra yerini açık havaya bıraktı. Şenlikte sırası ile yöresel sanatçılardan Eşref Karagül, Neşe Başkan, Ağasarlı Fevzi, Yavuz Tonyalı ve Ağasarlı Gülveren ile Aytekin Gülay sahne aldılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ilknur bayraktar 11 yıl önce

Bunu ceken bizi gormemis heralde