salpazarihaber.com

Şalpazarı-Acusu karayolunda trafik kazası.

ŞALPAZARI

Bu gün saat 16:00 civarında Şalpazarı-Acısu Karayolu Doğancı Köyü altında meydana gelen Trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Bu gün saat 16:00 civarında İlçemize bağlı Sütpınar Köyünde ve Beşikdüzü Şehit Gürhan Yardım İlköğretim Okulu Din Kültürü Öğretmeni Hasan Kıran Doğancı altında yaklaşık 20 metrelik uçuruma yuralandı.

Edinilen bilgiye Acısu İstikametinde Şalpazarı İstikametine giden içinde Hasan Kıran, eşi Hayriye Kıran ve Said Abdullah Kıran, Muhammet Yusuf Kıran, Nurullah Kıran isimli üç çocuğu bulunan 61 LE 561 Plakalı özel araç ile Doğancı sapağında direksiyon hakimiyetini kaybederek 20 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kazadan sonra çağrılan ambulansla önce Vakfıkebir Devlet Hastahanesine kaldılan yaralılar burada yapılan ilk müdahalenin ardından Hasan Kıran ve eşi Hayriye Kıran Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastahanesine sevk edildi.

Edindiğimiz bilgiye göre Vakfıkebir Devlet Hastahanesinde kalan çocukların durumunun iyi olduğu Hasan Kıranın ise omuzunda kırıklar tespit edildiği belirtildi. Hayriye Kıran'n ise durumunu daha ağar olduğu, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından Tıp Fakültesi’ne sevk edildiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi



























Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.