salpazarihaber.com

Hasan Keskin: Trabzon Günleri’ne Şalpazarı Günleri gözüyle bakmamız bekleniyor

DERNEKLER

Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin, (kısa adıyla) Şalpazarı Eğitim Derneği’nin sosyal medya sayfasında geride kalan Trabzon Günleri’yle ilgili ayrıntılı bir açıklama metni yayınladı.

Organizasyon hakkında bilgiler aktaran Keskin, isim zikretmeden etkinliğin düzenine Şalpazarı çevrelerinden gelen eleştirilere de cevap verdi. “Trabzon Günleri’ne Şalpazarı Günleri gözüyle bakmamız bekleniyor” diye konuya giren Hasan Keskin ilgili bölümde şu ifadelere yer verdi.

Unutmamalıyız ki, Trabzon’umuzun on sekiz ilçesi vardır ve her ilçeden ve bir çok dernekten yöneticiler ile çalışıyoruz. Hiçbir yönetici, ilçesini temsil için orada değildir; sadece delegesi olduğu derneğinin temsilcisidir. Sorumluluğu tüm Trabzon’a ve kamuoyunadır. Diğer yandan da, ilçelerimize karşı hassasiyet gösteririz. Buradaki adalet terazisinde ölçüyü kaçırmamalıyız”

Yine yazının başka bir bölümünde sahne alan sanatçılara yönelik eleştirilere de cevap veren Hasan Keskin şöyle dedi.

"Trabzon günleri sadece “Sahne Performansından” ibaret değildir. Kültür, Yöresel Ürünler ve Yöresel Yiyecekler olarak üç ayrı bölümde, 120 standda, TS Club, Kızılay, Çaykur hizmetleriyle 25 dönümlük devasa bir alanda çalışıyoruz.

Yıllardır gerçekleştirdiğimiz, sunumunu Erol Yanık Başkanın yaptığı “Otçu Şenliğini” bu sene, Şalpazarı-Ağasar, Oğuz, Tonya, Honefter’in de katılımlarıyla daha geniş coğrafyaya yaydık. Yöresel sanatçılarımızın renk verdiği şenlikte, Trabzon Günleri tarihinin en geniş horon halkası oluştu”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.