salpazarihaber.com

Bahri Beldüz için düzenlenen program dernek merkezine sığmadı

DERNEKLER

Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, eski başkanı Bahri Beldüz için dernek merkezinde program düzenledi.

Merkezi Üsküdar Kirazlıtepe’de bulunan Geyikli Beldesi Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, geçtiğimiz aylarda vefat eden eski başkan Hacı Bahri Beldüz’ün ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Programda misafirlere keşkek ikram edildi.

Eski başkan Hacı Bahri Beldüz için düzenlenen program eşine az rastlanır bir ilgiyle karşılaştı. Davetliler dernek lokali, yönetim odası, koridorlar ve çıkış kapısının önüne konan sandalyelere oturarak okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif’i dinlediler ve dernek yönetimi tarafından ikram edilen keşkeği yediler.

Olağanüstü ilgi merhum başkanın renkli ve çok sevilen bir kişiliğe sahip olduğunu gösterirken davetliler arasında ŞALFED eski başkanı ve eski Trabzon Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Bayraktar, ŞALFED eski başkanı ve Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Köksal Durmuş, Şalpazarı Eğitim Derneği ve Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Hasan Keskin, Sayvançatak Derneği Başkanı Erol Yanık ve Çamlıca Derneği Başkanı Avni Çakır da hazır bulundular.

Programda okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif’i de imam hatipler Kadir Taşkın, Erdoğan Demirtaş, Hasan Demirtaş, Mehmet Atalar, Hüseyin Öztürk, Yüksel Türkmen, Sinan Türkmen ve Temel Özdemir icra ettiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.