Öne Çıkanlar Çelige PTT MTA davunlu obası Orhan Alışkan

Ordu'da 2 Araç Aynı Çukura Düştü.


Ordu'da çalışma nedeniyle trafiğe tek şerit olarak açık yolda iki ayrı otomobil yaklaşık 3 metre derinliğindeki çukura düştü. Kazada 4 kişi yaralandı.
Şalpazarı Düzköy nüfusuna kayıtlı, Ardahan'da öğretmen olarak görev yapan Mehmet Karagöl ile öğretmen arkadaşı Murat Aksu İstanbul'dan yeni almış olduğu otomobil ile görev yaptığı yer olan Ardahan'a gidiyorlardı. Araçta Mehmet Karagöl'ün kız kardeşi Havva Karagöl de buluyordu.
Kaza cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 01:00 ile 01:30 sıralarında Ordu-Giresun yolu Ordu Üniversitesi Kampüsü girişinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Kazım Özcan idaresindeki Dacia marka otomobil, yolda yapılan çalışma nedeniyle tek taraflı açık olan yolda yaklaşık 3 metre derinliğindeki çukura düştü. Ağır yaralanan Kazım Özcan Ordu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, yarım saat sonra yine aynı yerde bir kaza daha meydana geldi. Kazada Mehmet Karagöl'ün öğretmen arkadaşı Murat Aksu'nun kullandığı Dacia markalı otomobilde bulunan Mehmet Karagöl ve Ablası Havva Karagöl yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılara yapılan müdahalelerden sonra durumlarının iyi olması üzerine taburcu edildiler. 
 
Uyarı işaretleirnin gerekli olduğu kadar konulaması nedeniyle gece üst üste gelen kazalardan sonra olay yerinde başka kazaların meydana gelmemesi için Emniyet ve Karayolları ekipleri tarafından hemen uyarı tabelası dikildiği belirtildi.

Şalpazarı Haber Ekibi olarak Mehmet Karagöl, Havva Karagöl ve Murat Aksu'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 









banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin yilmaz 12 yıl önce

Hocam cok gecmis olsun.kardesine ve arkadasinada gecmis olsun.esim denizde gevmis olsun diyo ve hava ya ayrica selam soyledi.