Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen beton mikseri ucuruma uctu dernek geyikli.şalpazar.agasar. Trabzon Şalpazarlılar Derneği

Trabzon Şalpazarı Eğitim KST Derneği kongre'si yapıldı.
Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneğ’inin 2.olağan kongresi bugün (24.02.2013)  DSİ 14. Bölge Müdürlülüğü Sosyal tesislerinde  yapıldı.

Kahvaltı ile başlayan toplantı'da Dernek Başkanı Hasan Keskin açılış konuşmasın'da, bugüne kadar kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Divan Başkanlığını Dr.Gökhan İpek'in Divan Kurul Üyeliğini Nedim Günay, Mehmet Usta ve Hasan Uçar'ın yaptığı toplantı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Derneğin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar, Başkan Hasan Keskin tarafından haziruna sunum olarak anlatıldı.

Başkanı Hasan Keskin'in faaliyet raporu'nu okumasının ardından, sırasıyla söz alan Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı  Hilmi Türkmen; Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği’nin yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yapılan konuşmalarda, Eğitim Derneğinin çok isabetli bir karar olduğu, kamuoyunda çok önemli destek bulduğu, bu çıkışını daha da yukarıya taşıyacak çalışmalarda, her zaman Derneğiin yanında olacakları belirterek, yönetim kurulu ve emeği geçenlere teşekkür edildi.

2.Genel kurul seçiminde Başkanlığa tek aday olarak giren Başkan Hasan Keskin oyların tamamını alarak tekrar başkan seçildi.

Toplantıya; Prof. Dr. Gökhan İpek, Prof. Dr. Turgut İpek,  Üsk. Bld. Bşk. Hilmi Türkmen, Dr. Emsal Cüre, İBB Spor Kulübü Müdürlerinden Sebahattin Keskin, Şalpazarıspor Başkanı Ahmet Karaçoban, Ağaoğlu Enerji Gn.Md . Ersan Gülay, Türk Telekom Kurumsal İşl. Md. Ali Öztürk, TDF Başkan Yrd. Muzaffer Bayraktar, Şalfed Bşk. Yrd. Erol Yanık, Aktaş Der. Bşk. Mehmet Sayal, Çamlıca Der. Bşk. Şevki Çakır, Sinlice Ali Erata, Sancaktepe Ağasarlılar D.Bşk. Hamit Ayaz, Doğancı Der.Bşk. Mustafa Erdin, Banka Md. Sefer Özdin,Gebze Atatürk Lisesi Md. Fikret Tonyalı, Sultantepe İ:Ö:O md. Nedim Güney, Sunucu Necati Selvitop, Sevinç Dersanesi Md. Erdoğan İpek’ın, yanı  sıra, üyeler ve aileleri katıldı.

YÖNETİM KURULU;
1-Hasan KESKİN -BAŞKAN
2-Mustafa KÜÇÜK
3-Hasan UÇAR
4- Dr. Emsal CÜRE
5-Pİrağa YILMAZ
6 - Kaşif YILMAZ
7-Cem TOKAL
8-Fatma ÖZTÜRK
9-Ercüment ÇÖMEZ
10-Ali USTA
12- Ali TOPLU
11-Nedim GÜNEY
13-Avni ÇAKIR-İşçi
14-Necati SELVİTOP
15- Kemal KILIÇ

DENETLEME KURULU -ASİL;
1-Mahmut DEMİR  -Bankacı
2-Nurettin YAZICI
3-Ali KILIÇ  
 

Şalpazarı Haber Ekibi olarak yeni yöetimkurulu'na başarılar dileriz.















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.