Öne Çıkanlar vefat agasarhaber Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle

Mehmet Muhcu evraklarını teslim etti

Bugün aday adaylığını açıklayan Mehmet Muhcu evraklarını ilçe başkanı Zeki Çabuk'a teslim etti. Muhcu daha sonra yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ''Birlikte başarmak, birlikte yaşamak için 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi, siz çok değerli Şalpazarlı hemşehirilerim ve dava arkadaşlarımla biraraya gelmenin, onurunu, gururunu ve heyecanını yaşıyorum. Türkiye'nin en gözde ve ilgi çekici sitesi olmaktan her zamanki gibi gurur duyuyoruz. Hepinizi en derin sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi ve mağfireti hepimizin üzerine olsun inşallah. 

Ülkemizde yapılacak olan yerel seçimlerin şimdiden Şalpazarı ilçemize, İlimize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, aday adayı olan arkadaşlarıma bu kutlu yolda başarılar diliyorum. 

Kuruluşundan bu yana kadar  Şalpazarı ilçemizde belediye başkanlığı yapmış bütün başkanlarımızı yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 

Milletimizn üzerinden kara bulutları dağıtan, ufkunu aydınlatan, Türkiye'nin önünü açan, yeter söz de karar da milletindir parolasıyla yola çıkan, 14 Ağostos 2001 yılında kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan ve benim de 16 yıldır siyasi hayatımın başladığı ve devam ettiği AK Parti'yle Şalpazarı belediyesini on senedir hasretle beklediğimiz AK belediyecilikle buluşturmak üzere yola çıkmış bulunuyoruz. Buradan AK Parti'den Şalpazarı belediye  başkan aday adayı olduğumu herkese ilan ediyorum. 

Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızın gençlere verdiği değeri önemsiyoruz. Seçme ve seçilme yaşını otuzlardan on sekize indirerek bizlere cesaret vermiştir. Biz de Şalpazarının gençleri olarak, Şalpazarı'nın geleceği biziz, bu kutlu yolda koşacağız, koşacağız risk alarak koşacağız. 

Bu görev bize teveccüh edilirse ilçemizin misyonuna, vizyonuna yakışır mega projelerle, öncelikle ilçemize çağ yakalayıp çağ atlatacağız. 

Allah Resûlü Peygamberimizin (sav) bize olan üç nasihatı doğrultusunda, ne yaparsak yapalım Allah rızası için yapacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Ve asla doğru yoldan ayrılmayacağımızı sizlere buradan beyan etmek isterim. 

Yüce mevlam birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin inşallah. Buraya geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, hepinizi en derin sevgi, saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum. Allaha emanet olun'' diyerek sözlerini tamamladı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa demir 5 yıl önce

Hayırlı olsun çıkmış olduğun bu yolda gençler olarak daima seninleyiz

Avatar
ALİ KURU 5 yıl önce

Yolun açık olsun

Avatar
Cengiz küçük 5 yıl önce

Hayırlı olsun

Avatar
Fatih Bektaş 5 yıl önce

Mehmet Muhçu başkanım hayırlı olsun inşAllah

Avatar
Güngör küçük 5 yıl önce

Hayırlı olsun
Allah utandırmasın

Avatar
Erdem kuru 5 yıl önce

Hayırlı olsun kardeşim Dereköy’lü olarak herzaman yanındayız

Avatar
Muhammet muhcu 5 yıl önce

Bu zamana kadar hep çalıştın bu akparti için gece gündüz demedin inşallah bunu da basaracagina inanıyorum

Avatar
Fahri mumcu 5 yıl önce

Destekliyorum genç ve yetenekli