Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Muhtar'lar Toplatısı Yapıldı
Kaymakam Zihni Yıldızhan'ın Başkanlığında yapılan toplantı'da 2013 yılı ile ilgili yapılacak olan işler'in durumu değerlendirildi.
 
Kaymakam Zihni Yıldızhan, Muhtarlar'a 2013 Yılı KÖYDES projeleri ile ilgili bilgiler verdi.
Ayrıca Kaymakam Zihni Yıldızhan Muhtarlara 2 tanede müjdeli haber verdi. Birinci'si 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılında  İlçemiz'e Anadolu Lisesinin açılacağı belirtti. İkinci'si ise Güvenlik Kamera Sistemi için istenilen ödeneğin'de kabul edildiğini söyledi.

Kaymakam Yıldızhan Muhtarlar'a birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Birlik ve beraberlik içersinde hareket edilirse aşılamayacak engel olmayacağını, Şenliklerimizde biraraya gelindiği gibi, İlçemiz'in eksikliklerinin giderilmesi için ve diğer ortak sorunlarda'da aynı şekilde hareket edilmesi'nin daha uygun olacağını söyledi.









banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.