Öne Çıkanlar Şalpazarı Dereköy kartalspor Yusuf Usta eskala obası Hüseyin Türkmen

Köksal Durmuş yeniden aday

2011-2013 döneminde ŞAL-FED (Şalpazarı Dernekler Federasyonu) Başkanı olan Köksal Durmuş, Ekim ayında yapılacak olağan kongrede aday olacağını açıkladı.

Bir basın açıklamasıyla adaylığını duyuran Köksal Durmuş açıklamada "Yeniden bu göreve talip olurken dünü dünde bırakıp, geçmişte yapılan güzel hizmetlere yenilerini katıp, olumsuzlukları unutup, kültürümüzü, tarihi ve coğrafi zenginliklerimizi, çeşitli etkinliklerle kamuoyuna tanıtmak, dernekler arasında dostluk ve işbirliğini geliştirmek, ilçemiz sorunlarına çözüm üretmek, tüm siyasi ve bürokraside olan değerlerimize sahip çıkmak, eğitime destek vermek, dünya ülkelerindeki tüm Şalpazarılılar arasında tanışma, yardımlaşma ve dayanışma sağlamak, İstanbul’da örnek bir sivil toplum kuruluşu oluşturmak, Şalpazarı’mızın marka ilçe olması için var gücümüzle her platformda çalışma yapmak ve tüm hemşerilerimizi bu sisteme dâhil etmek için mücadele vereceğimi buradan sizlere söz veriyorum."  dedi.

Köksal Durmuş'un basın açıklamasının tam metni şöyle:

Çok Kıymetli Hemşerilerim, Federasyon Başkanım, Dernek Başkanlarım, Federasyonumuzun değerli delegeleri;

Trabzon Şalpazarı Dernekler Federasyon’umuzun (ŞALFED) 2016 Ekim Ayı içerisinde yapacağı Olağan Genel Kurulunda, Federasyona bağlı birçok dernek başkanlarımın, Federasyon delegelerinin, sivil toplum kuruluşlarımızda görev almış arkadaşlarımızın, yoğun istek ve arzuları doğrultusunda gönüllü olarak Federasyon Başkanlığına adaylığımı, bugün itibari ile açıklamış bulunmaktayım.

Federasyon’umuzun kuruluşundan bugüne kadar desteklerini bir an olsun bizlerden esirgemeyen; başta her zaman ve her yerde bizlerle olan, gurur kaynağımız Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Av. Hilmi Türkmen’e, Tuzla Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Çabuk olmak üzere, Dernekler Birliği kurucu başkanı Ömer Karadeniz ve ekibine, Federasyonumuzun kurucu başkanı Harun Özdemir’e, Muzaffer Bayraktar ve mevcut genel başkanım Semih Durmuş’a, yöneticilik yapmış arkadaşlarıma, sivil toplum kuruluşlarımıza, delegelerimize canı gönülden teşekkür ederim.

Federasyonumuzda görev almış şu an hayatta olmayan büyüklerime de Allah’tan rahmet dilerim, mekânları cennet olsun inşallah. Yeniden bu göreve talip olurken dünü dünde bırakıp, geçmişte yapılan güzel hizmetlere yenilerini katıp, olumsuzlukları unutup, kültürümüzü, tarihi ve coğrafi zenginliklerimizi, çeşitli etkinliklerle kamuoyuna tanıtmak, dernekler arasında dostluk ve işbirliğini geliştirmek, ilçemiz sorunlarına çözüm üretmek, tüm siyasi ve bürokraside olan değerlerimize sahip çıkmak, eğitime destek vermek, dünya ülkelerindeki tüm Şalpazarılılar arasında tanışma, yardımlaşma ve dayanışma sağlamak, İstanbul’da örnek bir sivil toplum kuruluşu oluşturmak, Şalpazarı’mızın marka ilçe olması için var gücümüzle her platformda çalışma yapmak ve tüm hemşerilerimizi bu sisteme dâhil etmek için mücadele vereceğimi buradan sizlere söz veriyorum. Federasyona üye derneklerimizin her türlü sorunlarını yerinde ve zamanında, makul çerçevede çözümüne yönetim kurulumla birlikte mücadele vereceğimin teminatını veriyorum.

Bu sure içerisinde kırgınlığa mal olacak hiç bir oluşum içerisinde olmayacağımı bildirir, kırgınlık, dargınlık olur ise, üzerime ne düşüyorsa yapacağıma buradan söz veriyor. Bu sürecin ve sonucunun bütün hemşerilerime hayırlı olmasını bütün kalbi duygularımla niyaz ediyorum.

KÖKSAL DURMUŞ ŞALFED BAŞKAN ADAYI

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin türkmen nikaroğlu 8 yıl önce

Hayırlı olsun allah utandırmasın çalışmalarınızda başarılar dilerim