Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Kadırga Ağasar Dernekler

Şalpazarı Ç.P. L' de Okul Aile Birliği Toplantısı Yapıldı.
2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının ilk toplantısı Çok Programlı Lise toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya; Okul İdaresi, Öğretmenler, Veliler ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu katıldı.

Kürsüye gelen Okul Müdür Kemal Türkmen; Okul hakkında velileri bilgilendirme konuşmalarında, okulumuzda genç bir eğitim kadromuz var. Öğretmenlerimiz, siz velilerimiz ve öğrencilerimiz ile  el ele vererek kalitemizi daha da artırmalıyız. Eğitime değer vermek, eğitimi olmazsa olmazların içine almak, çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarından biridir. Devletimizin, öğretmenlerimizin ve sizin ortak amacı öğrencilerimizi geleceğe en donanımlı şekilde hazırlayabilmektir. Bu ortak amacı gerçekleştirmede sizlerin görevi öğrencilerimize, okulumuza sahip çıkmak ve desteklemektir.

Okulumuzda öğretmen eksiğimiz yok,kolej düzeyinde eğitim veriyoruz, öğretmenlerimiz fedakarca çalışıyorlar.Her gün ders bitimi sonrası Üniversiteye hazırlık kursumuz var.Öğrencilerimiz bu kurslarımıza mutlaka katılsınlar. Pansiyonumuzun imkanları çok güzel, taşımalı öğrencilerimiz de öğle yemeklerini yiyebiliyorlar. Veliler olarak sizden de duyarlı olmanızı bekliyoruz, sürekli irtibat halinde olmalıyız dedi.

Slayt gösterimi ile en ayrıntısına kadar okul hakkında bilgi veren Türkmen, idare kadrosuna, öğretmenlere ve Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna teşekkür etti. 2012-2013 yılı Okul Aile Birliği’nin gelir ve gideri de görüşüldü ve oy birliğince kabul edildi.

Konuşmaların ardından yeni Okul Aile Birliği seçimlerine geçildi ve seçim yapıldı.
 
Yeni seçilen Okul Aile Birliği: Yönetim Kurulu asil üyeliklerine

1-Mehmet Kıdık
2-Hüseyin Demirtaş
3-Hasan Köse
4-Mustafa Yazıcı
5-İbrahim Yılmaz
 Denetim Kurulu Asil üyeliğine
1-Mehmet Yaşar
2-Engin Durmuş, seçildiler.









Haber:Mehmet Yaşar..




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
saygı özkan 10 yıl önce

Degerli mudür kardeşim izmit kızteknik ve meslek lisesinden hayırlı çalışmalar dilerim