Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş ŞALFED

191. Alaca Yayla Şenliği yapıldı

Trabzon Şalpazarı sınırları içerisinde bulunan ve Şalpazarı İlçe merkezine uzaklığı 39 kilometre olan Alaca yaylası il merkezine uzaklığı 98 kilometredir. Bu yıl 2130 rakımlı tepede 191. Alaca Yayla şenliği yapıldı.

Bu sene 191. Gerçekleşen Alaca Yayla şenliğinde Şalpazarı İlçesine bağlı Gökçeköy,Kuzuluk,Simenli, Dereköy, Güdün ve Geyikli mahalle muhtarları tarafından organize edildi.

Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşen 558. Kadırga yayla şenliği gibi 191. Alaca Yayla Şenliği de duman ve çise'ye rağmen şenliğe katılan yöre halkı gönüllerince yöresel sanatçılar tarafından söylene kemençe ve türkülerle coştular.

Şalpazarı'nda 191. Alaca Yayla şenliğine katılan AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürü Yusuf Kandazoğlu birer konuşma yaptılar

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.