salpazarihaber.com

Sancaktepe'de trafik kazası...

YAŞAM

"Kulağıma okunan ezan ile başlayan varlığım, selam okunup namazım kılındıktan sonra biten hayatım Türk varlığına armağan olsun"... Facebook'ta son paylaşımı bu olmuştu..



Sancaktepe’de ikamet eden Gökçeköy sakinlerinden Yaşar Akkur'un (Bebeğen Yaşar) oğlu Samet Akkur ve Dereköy Mahallesi sakinlerinden Mustafa Demir'in oğlu Yusuf Demir'in kullandığı otomobilin kırmızı ışıkta duran bir kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, otomobilde bulunan Samet Akkur olay yerinde can verdi.

Eski Ankara caddesi üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana gelen kaza alınan bilgiye göre şöyle gelişti: 

Cadde üzerine seyir halindeki 34 Y 2007 plakalı Yusuf Demir (20) kullandığı otomobil kırmızı ışıkta önünde duran Muhsin Bilgili’nin kullandığı kamyonete arkadan çarptı. Kamyonet de çarpmanın etkisiyle hareket ederek önündeki 34 VK 2249 plakalı Selami Arslan’ın kullandığı kamyona arkadan vurdu.

Kazanın ardından kamyonete çarpan otomobil demir yığını haline gelirken, otomobilin önünde oturan Samet Akkur (22) olay yerinde can verdi.

Ağır şekilde yaralanan sürücü Yusuf Demir de olay yerine gelen ambulansa konularak Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yusuf Demir'in sağlık durumu iyi olduğu belirtildi.














Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.