salpazarihaber.com

Nevzat Kara toprağa verildi

YAŞAM

Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak vefat eden eski lokantacılarımızdan Nevzat Kara, kendi köyü olan Üzümözü’nde toprağa verildi.

Şalpazarı’nda lokantacılık denince akla gelen ilk isimlerden olan Nevzat Kara, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Eski milletvekili Asım Aykan’ın danışmanı Yılmaz Kara ve MTA Orta Anadolu Bölge Müdürü İsmail Kara’nın da babası olan hacı Nevzat Kara’nın cenazesine başta Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar olmak üzere bir çok siyasetçi ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. AK Parti Trabzon İl Başkanı Nevzat Günnar, AK Parti Trabzon il genel meclis üyesi sayın Murat Yılmaz, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Yusuf Yılmaz, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, CHP Şalpazarı İlçe Başkanı Gürsel Bektaş ve MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Hasan Karabayır cenazeye katılan diğer isimler arasındaydı. 

Cenazeye katılan bakan Erdoğan Bayraktar, ikindi namazını da camide kıldıktan sonra cenaze yakınlarına taziyelerini bildirerek Of’ta Of Hayrat Vakfı’nın düzenlediği geleneksel iftar yemeğine katılmak üzere Üzümözü köyünden ayrıldı. 

Şalpazarı’nda yaşamış herkeste anıları bulunan sevgili Nevzat amcamıza Allah’tan gani gani rahmet, başta kadim dostumuz İsmail ve Yılmaz ağabey olmak üzere bütün yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.







 

Haber ve fotoğraflar: Mustafa Özcan

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.