salpazarihaber.com

Hasan Türkmen Toprağa verildi.

YAŞAM

Önceki gün Trabzon’da evinde 68 yaşında hayatını kaybeden Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen’in amcası Hasan Türkmen bugün Geyikli’de toprağa verildi.

İki yıldır amansız hastalık nedeniyle tedavi gören Hasan Türkmen bugün göz yaşları arasında Şalpazarı-Geyikli Beldesi Konakyanı mezarlığında toprağa verildi.

Karadeniz Bölgesinde en iyi matematik öğretmenlerinden biri olan ve il Genel Meclis üyeliği de yapan Hasan Türkmen'in cenaze namazını Şalpazarı İlçe Müftü'sü Yılmaz Çelik kıldırdı.

Hasan Türkmen’in cenazesi'ne; Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, İl Genel Meclisi Üyesi Murat Yılmaz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bektaş, Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkan Adayları Abdullah Gülay, Ahmet Yüksel Gülay, Fatih Yılmaz, Sezgin Özdin, Necati Selvitop, Şalpazarı CHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Ünal Özen, Daire amirleri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.











Haber: Mehmet Yaşar




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.