salpazarihaber.com

Giresun'daki Kazanın Acısı Şalpazarı'na Düştü

YAŞAM

Giresun'un Eynesil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında İlçemiz Şalpazarı'na bağlı Dorukkiriş mahalesi^nden aynı aileden 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Giresun'un Eynesil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında İlçemiz Şalpazarı'na bağlı Dorukkiriş mahalesinden 2 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Tatilini geçirmek için İstanbul'dan Şalpazarı'na gitmekte olan, Muhammet Öztürk'ün yönetimindeki 41 RH 120 plakalı özel otomobil bugün saat 12:00 saatlerinde, Giresun-Eynesi İlçesi, Aralık Köyü Liman mevkiinde sürücü'nün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 30 metrelik şarampole uçtu Kazada Öğretmen Mustafa Öztürk (51) kaldırıldığı hastanede ve eşi Fethiye Öztürk (51) ise kaza yerinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan sürücü Muhammet Öztürk (41) ile anı araçta bulunan Mustafa Öztürk'ün 19 yaşındaki oğlu Ömer Faruk Öztürk  ve 9 yaşındaki torunu Umut Şengül 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Görele Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


Mustafa ve Fethiye Öztürk'ün Cenazeleri, yarın Dorukkiriş Mahallesinde toprağa verilecek
.


Şalpazarı Haber ailesi olarak yaşanan kazada vefat eden Mustafa hoca'ya ve eşine Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.. yaralılara da acil şifalar dileriz..
..























Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.