salpazarihaber.com

Büşra ile Kübra'nın Talihsiz Vefatı Yürekleri Parçaladı.

YAŞAM

Şile'de denizde boğularak hayatını kaybeden, Dorukkiriş Köyü'nden Hacı Orhan Kandil'in torunları Büşra ile Kübra göz yaşları arasında toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz pazar (07.07.2013) günü ailecek denize giden Dorukkiriş Köyü'nden Hacı Orhan Kandil'in çocukları ve torunları, sabah saat 09:00 sularında, deniz kenarında yaptıkları sabah kahvaltısının ardından denize giren Büşra (16) ve Kübra (13) kardeşler, deniz kenarında suyla oynadığı sırada gelen dalgaya kapılarak hayatını kaybetti.

Kızların, dayısı Yasin tarafından kenara çıkmalarını istediği ve kızların dayı gelemiyoruz dedikleri belirtildi. Kızların dayısı Yasin'in omuzunda çocuk olduğu ve kıyıya bırakıp geri dönene kadar gelen dalga sonucu çocukların bir anda ayağının altındaki kumların boşaltması ile dalgaya kapılarak boğulmasına neden olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiyer göre, kurtarma ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda, Kübra olaydan 15 dakika sonra denizden çıkarıldı ve ambulans Helikopter ile Erdem Hastanesi'ne, Büşra ise yarım saat sonra denizden çıkarılarak Süreyya Paşa Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yapılan tüm müdahalelere ragman kurtaılmayan Büşra ve Kübra, dün ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından İstanbul Hekimbaşı mezarlığında toprağa verildi.

Şalpazarı Haber Ekibi olarak Büşra ve Kübra'ya Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.