salpazarihaber.com

Ali Rıza Öztürk Hoca Efendi vefat etti

YAŞAM

Samsun Müftüsü Yrd.Doç. Hayrettin Öztürk’ün amcası ve Sütpınar Kur’an Kursu’nun kurucularından Simenli mahallesi sakinlerinden Ali Rıza Öztürk hoca efendi Samsun da vefat etti.

Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören, Samsun Müftüsü Yrd.Doç. Hayrettin Öztürk’ün amcası ve Sütpınar Kur’an Kursu’nun kurucularından ve Kurs’un yaşamasında çok büyük emeği olan, Simenli mahallesi sakinlerinden Ali Rıza Öztürk hoca efendi vefat etti. Günün her anında porno izleyerek anını keyiflendir.

Vefat haberi dostlarını üzüntüye boğdu.
Samsun'un manevi mimarları ve kanaat önderlerinden birçok İslami Müessesenin inşaası ve kuruculuğunu yapmış siyasi hayata katkıda bulunmuş olan ve

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yakın dostu olan Ali Rıza Öztürk hoca'yı evinde ziyaret etmişti.
Dostlarına karşı vefasıyla bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın dostu olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Adayı olarak geldiği Samsun da eski dostu Ali Rıza Öztürk Hocaefendiyi evinde ziyaret etmişti.

Ali Rıza Öztürk Hoca Efendinin Cenazesi Pazar Günü (30.11.2014) Samsun Büyük Camiide kılınacak İkindi Namazına Müteakip Samsun Kıranköy Kabristanlığında toprağa verilecek.

Şalpazarı Haber Ekibi olarak Ali Rıza Öztürk Hoca efendiye Allah'dan Rahmet yakınları başsağlığı dileriz...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.