salpazarihaber.com

Trabzon Şalpazarlılar Derneği Başkanlığına Tekrar Turgut Kahraman seçildi.

SİYASET

Trabzon Şalpazarlılar Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yapılan olağan genel kurulunda Turgut Kahraman yeniden Başkan seçildi.



Trabzon Şalpazarlılar Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulu seçiminde Başkanlığına aday olan Dernek başkanı Turgut Kahraman ve Piraga Yaşar'ın bir birlerine başarı dileyerek seçime katıldılar.
Katılımın yoğun olduğu olağan genel kurulda Divan kurulu başkanlığını Mehmet Öngöz, katip üyeliklerini Av.Nevzat Çabuk ve Mürteza Bayraktar yaptı.
Toplam 268 oyun kullanıldığı olağan genel kurulda dört oy geçersiz sayılırken, 264 oyun geçerli oyun 100 tanesini Pirağa Yaşar aldı, 164 oy alan Turgut Kahraman bir dönem daha başkan oldu.
Seçim sonrası her iki başkan adayları bir birlerini tebrik ederek başarı dilediler. Başkan adaylarının yaptıkları açıklamada bu seçimde kazananın Şalpazarı olduğunu söyleyerek birlik mesajları verdiler.
Olağan genel kurula katılanlar arasında Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, CHP Şalpazarı İlçe Başkanı Gürsel Bektaş, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Hasan Karabayır, Eski Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Nevzat Çabuk hazır bulundular. Yeni dönemde göreve getirilen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:


YÖNETİM KURULU (ASIL)
1-Turgut Kahraman-(Başkan)
2-Cemal Akdeniz
3-Abdurrahman Halıcı
4-Mustafa Demirbaş
5-Murteza Metin
6-Osman Maden
7-Mustafa Çömez
8-Murat Topkara
9-Muhammet Demirtürk
10-Ali Bayraktar
11-Veysel Karabayır
12-Erhan Yavuz

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.