salpazarihaber.com

Mustafa Atalar Sayıştay üyeliğine seçildi..

SİYASET

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda Sayıştay'da boşalan 5 üyelik için yapılan seçimde Mustafa Atalar Sayıştay üyeliğine seçildi





Kültür ve Turizm Bakanlığında baş mufettiş olup vekaleten müsteşar yardımcısı ve genel müdürlük yapan hemşehrimiz Mustafa Atalar önce Sayıştay üyeleri arasından seçildi, sonra TBMM bütçe Komisyonu'da seçildi, bugün ise TBMM'de vekillerin oylarıyla Sayistay üyeliğine seçildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda Sayıştay'da boşalan 5 üyelik için yapılan seçimde İdris Bulut, Miktad Özkan, Mustafa Atalar, Metin Orhan ve Ahmet Zorlar Sayıştay üyeliğine seçilen isimler oldu.
 
Sayıştay'daki boş 5 üyelik için Genel Kurulda, Sayıştay Meslek Mensuplarından 6, diğer aday kontenjanlarından 4 olmak üzere toplam 10 isim yarıştı.
 
Genel Kurul'da gizli oyla yapılan seçimde, en çok oyu alan Sayıştay meslek mensupları kontenjanından İdris Bulut (335 oy), Metin Orhan (242 oy) ve Mikdat Özkan (258 oy), diğer adaylar kontenjanından Mustafa Atalar (345 oy) ve Mehmet Zorlar (284 oy) üye olarak seçildi.


Mustafa Atalar'ı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

Şalpazarı Haber Ekibi.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.