salpazarihaber.com

Muammer Demeli MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Karabayır'ı ziyaret etti.

SİYASET

MHP Trabzon İl Başkanlığına yeni seçilen Muammer Demeli 25 eylül 2012 tarihinden sonra yeni oluşturduğu yeni yönetim kurulu ile beraber ilçe başkanlarına teşekkür ziyaretlerine devam ediyor .



MHP Trabzon İl Başkanlığına yeni seçilen Muammer Demeli 25 eylül 2012 tarihinden sonra yeni oluşturduğu yeni yönetim kurulu ile beraber ilçe başkanlarına teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

 MHP Trabzon İl Başkanlığı'na yeni seçilen Muammer Demeli 09.10.2012 salı günü sel felaketinin yaşandığı Beşikdüzü'ne uğradıktan sonra Şalpazarı MHP ilçe     Başkananı Hasan Karabayır'ı makamında yeni yönetim kurulu ile beraber tanıtım, tanıma ve kaynaşma ziyaretinde bulundu.

MHP Trabzon İl Başkanlığı görevine yeni seçilen Muammer Demeli'yi Şalpazarı Parti binasında MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Hasan Karabayır, Şalpazarı Belediye Başkan yardımcısı Cevat Özdemir yeni yönetim kurulu üyelerinden Refik Kurukız, MHP Trabzon İl genel Meclis Üyesi Hüsnü Kaya, Ülkü ocakları Şalpazarı Başkanı Kadir Özen ve bazı Partililer karşıladı.

Muammer Demeli yapmış olduğu konuşmada; kendisinin parti tabanından geldiğini, partinin her kademesinde görev aldığını, kendisine ocakçı Muammer dediklerini söyledi.

Demeli konuşmasına şu sözlerle devam etti. "Türkiye'de ilki başaran Rahmetli Bülent Ecevit, İsmet İnönü'den seçimle görevi devraldı. Biz de parti tabanının oyları ile mevcut hükümetten seçimi alacak güce sahibiz. Bunu da yapabilecek yürekli ve diline sahip bir lider olan içimizden birisi Koray Aydın'ı Şalpazarlı MHP'li arkadaşlara anlatma gereği duyuyorum. Önümüzde yaklaşan yerel seçimler öncesinde projemizi iyi yapalım ki pusulamızı kaybetmeyelim. Ben Şalpazarı halkına her zaman güvendiğim gibi şimdi de güveniyorum. Şalpazarı'ndan yüzde 40'ların üzerinde bir oy bekliyorum"

İl başkanı Demeli, Koray Aydın'ın Bilecik meydanında katılacağı mitinge giderken birden güzergahı değiştirip haksız bir suçtan Bilecik cezaevinde yatan eski İl başkanını ziyaret etmesini duyan Bilecik halkınında bu tutumundan sonra gönlünü almasını bildiğini sözlerine ekledi.

Sonra olarak Parti teşkilatı ile Şalpazarı içerisinde bir hatıra resimi çekildikten sonra MHP Şalpazarı ilçe Başkanı Hasan Karabayır eşliğinde Trabzon İl başkanlığına seçilen Muammer Demeli Şalpazarı Kaymakamı Zihni yıldızhan'ı ziyaret edip bir süre sohbetin ardından ilçeden ayrıldı.





Haber: Mustafa Özcan.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.