salpazarihaber.com

Muhtarlardan basın açıklaması

ŞALPAZARI

Şalpazarı Mahalle Muhtarları, bugün Muhtarlar derneğinde toplanarak, İstanbul Beşiktaş’ta da meydana gelen bombalı terör eylemine tepki göstererek bir basın açıklamasında bulundular.

Mahalle Muhtarları adına, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Demirbaş yaptığı basın açıklaması; “Son  derece canımızın yandığı, yüreğimizin sızladığı bir haftayı geride bıraktık. İstanbul Beşiktaş’ta 44 şehit verdik. 83 vatandaşımız  yaralı da hala hastanelerde tedavileri devam ediyor.

Milletimiz, teröre karşı birlik ve  beraberlik içinde olduğunu bir kez daha gösterdi. Vicdan yoksunu eli kanlı terör örgütleri şunu iyi bilmelidir ki, Türk Milleti teröre karşı daima tek yumruktur, olmaya da devam edecektir.

Varlığı ebedi olan merhamet sahibi yüce Allah’ım güvenlik güçlerimizi hainlerden koru. Ülkemizin birliğini, dirliğini bozmak isteyen şer odaklarına izin verme. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz'', dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.