salpazarihaber.com

Şalpazarı'nda kaza.

ŞALPAZARI

Şalpazarı Kalecik Mahalesinden Şalpazarı'na gitmekte olan Pirağa Halıcı yönetimindeki 61 AZ 895 Plakalı yolcu münbüsü frenleri patlaması sonucu devrildi.




Şalpazarı Kalecik Mahallesi'nden Şalpazarı'na gitmekte olan Pirağa Halıcı yönetimindeki 61 AZ 895 plakalı yolcu minibüsü frenleri patlaması sonucu devrildi.

Edinilen bilgiye göre bu gün (24.10.2012) Kalecik mahallesinden Şalpazarı'na gitmekte olan Pirağa Halıcı yönetimindeki 61 AZ 895 Plakalı yolcu minibüsü Turalıuşağı sapağına geldiğinde araç sürücüsü Pirağa Halıcı aracın frenlerinin patladığı fark ederek yolcuları araçtan inmeleri konusunda uyardı. Pirağa Halıcı'nın minibüsü durdurabilmek için yol kenarındaki hendeğe çarptırdığı ve çarpmanın etkisi ile minibüsün devrildiği belirtildi.

Araçta bulunan Mustafa Avcı, Habibe Gürman ve Ayşe Gürman yaralandı. Yaralılardan Mustafa Avcı ve Habibe Gürman Vakfıkebir Devlet hastanesine kaldırılırken Ayşe Gürman Pnömotoraks (Akciğer sönmesi) şüphesi ile Trabzon Nümune Hastanesine sevk edildi. Yaralılar, yapılan muayenelerde durumlarının iyi olduğunun anlaşılması üzerine taburcu edildiler.




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.