salpazarihaber.com

Engelli Vatandaşımız'ın Yolu Yapılıyor.

ŞALPAZARI

Engellilere Destek Projesi (EDES) kapsamında, İlçemize bağlı Düzköy Mahallesi'nden Fatma Cinal’ın evine yol yapılıyor.

Engellilere Destek Projesi (EDES) kapsamında, İlçemize bağlı Düzköy Mahallesi'nden Fatma Cinal’ın evi'ne yapılan yol çalışmasını, Şalpazarı İlçe Kaymakam'ı Zihni Yıldızhan yerinde inceledi.

Kaymakamı Zihni Yıldızhan Proje kapsamında yapılna bu anlamlı ve güzel çalışmalar ile ilgili şu ifadelere yer verdi; ”Fatma kardeşimizde artık kendisine sağlanacak olan akülü engelli arabası ile evinden rahatça çıkıp dolaşıp, çevresini seyredebilecek.Tabii ki biz bu duyguyu çok iyi anlayamasak da engelli kardeşlerimizin sevincine ortak olmak bizleri mutlu ediyor. Şu anda Şalpazarı Kaymakamlığı’nın üstlendiği yol taş döşenmesinin akabinde tamamen hizmete girecektir. Bu sayede engelli bireylerimizin de topluma kazandırılması ve kaynaştırılması sağlanmış olacaktır,”dedi.

Ziyaretin ardından Düzköy Muhtarı Şaban Yılmaz ve beraberindekiler ile kısa bir sohbet eden, Kaymakam Zihni Yıldızhan; ”Bu çalışmaların İnşallah diğer hayırsever vatandaşlarımıza da örnek olmasını temenni ederek,onlarında bu konuda sessiz kalmamalarını bir tanesini dahi olsa topluma kazandırmalarını temenni ediyorum. Her sağlam insanımızın birer engelli adayı olduklarını unutmamalarını istiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”,dedi.








Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.