salpazarihaber.com

Dorukkiriş derneği kermes düzenledi.

ŞALPAZARI

Dorukkiriş köyü Yardımlaşma Derneği'nin düzenlemiş olduğu kermes yapıldı.

Dorukkiriş Köyü Yardımlaşma Derneği'nin düzenlemiş olduğu kermes kemençe sanatçısı Şeref Kara'nın kemençe ve  türküleriyle başladı.



Kermese çok sayıda dernek başkanı ile yöneticiler katıldı. Kermes'te açılış konuşmasını yapan Başkan Semih Durmuş, kermeste emeği geçen başta Kadriye Öztürk ve  tüm bayan üyelere, ayrıca kermese katılan tüm üyelerine, misafirlere ve Dorukkiriş derneğinin kurulduğu günden bugüne emeği geçen hayatta ve vefat eden tüm Dorukkirişlilere teşekkür etti.


Başkan Semih Durmuş'un konuşmasından sonra söz alan Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Hilmi Türkmen, konuşmasına başlamadan önce vefaat eden Dorukkrişli dernek üyelerinin ruhuna fatiha okunmasını dileyerek başladı. Okunan fatihanın ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Hilmi Türkmen mikrofunu Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya verdi .
Mustafa Kara da yaptığı selamlama konuşmasının ardından Dorukkiriş Derneği'nin Kadriye Öztürk'e hizmetlerinden dolayı hazırlanan plaketi takdim etti.
Dorukkiriş köyü kız folklör ekibinin gösterisinin ardından Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Belediye Başkan yardımcısı Av. Hilmi Türkmen, Dernek Başkanı Semih Durmuş ve Kadriye Öztürk birlikte kurdeleyi kestiler.
Kermese katılan misafir ve üyeler sergilenen el emeği ürünleri büyük ilgi göstererek derneğe katkıda bulundular.































Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.