salpazarihaber.com

Ana Okulu, Okul Aile Birliği Yöneticilerinden Teşekkür Yemeği.

ŞALPAZARI

Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Ana Okulu, Okul Aile Birliği Yöneticileri okulu ihtiyaçlarının karşılanması için daha önce başlattıkları kampanyaya destek veren Şalpazarı İlçe Kaymakamlığı, Şalpazarı Belediyesi, Siyasi Parti temsilcileri ve esnafıların onuruna yemek verdiler.


Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Ana Okulu, Okul Aile Birliği Yöneticileri okulun, akıllı tahta, dev ekran, laptop gibi araç-gereç ihtiyaçlarının karşılanması için daha önce başlattıkları kampanyaya destek veren Şalpazarı İlçe Kaymakamlığı, Şalpazarı Belediyesi, Siyasi Parti temsilcileri ve esnafıların onuruna Şalpazarı Yağmur Restaurant’ta yemek verdiler. Yemek sonrası Kampanyaya destek verenlere  teşekkür Plaket takdim ettiler.

Şalpazarı İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez ve Eşi Fatma Sönmez, Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Pira Yaşar, İlçe Devlet Hastanesi Hekimleri, Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Ana Okulu Müdürü Gülşah Dadanlı ve Öğretmenleri, İşadamı Ahmet Yüksel Gülay, Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Ana Okulu Okul Aile Birliği Üyeleri ve Hayırsever Vatandaşlar katıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.