salpazarihaber.com

Müftümüzün hayati tehlikesi devam ediyor

SAĞLIK

Umre ziyareti sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan, daha sonra da ambulans uçakla İstanbul'a Haydarpaşa Nümune Hastanesi'ne getirilen Şalpazarı Müftüsü Abdurrahman Küçük'ün hayati tehlikesi devam ediyor.




Şalpazarı Haber olarak Haydarpaşa Nümune Hastanesi'nde yoğun bakımda olan ilçemiz müftüsü Abdurrahman Küçük'ü ziyaret ettik. Oğlu Yunus Emre Küçük ve doktorundan aldığımız bilgilere göre müftümüzün hayati tehlikesi devam ediyor. Kendisiyle yaptığımız görüşmede Yunus Emre Küçük bize şu açıklamayı yaptı.

"Hastamız şu an yoğun bakımda. Dün sabah itibariyle ayılabilmesi için kendisini uyutan ilaçlar kesildi. Fakat şu ana kadar ayılmadı. Doktorumuz sadece gözünü açıp baktığını, başka bir belirti olmadığını söyledi. Tabii ki o da bizim için bir umuttur. Ancak doktor bizimle aynı fikirde değil, temkinli konuşuyor ve iyiye gidiş için kendine gelmesi, konuşması ve hareket etmesi gerektiğini ifade ediyor. Dua edip beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Bütün dostları  ve öğrencilerinden dualarını bekliyoruz"



Şalpazarı İlçe Müftümüz Abdurahman Küçük'e acil şifalar dileriz. Şalpazarı Haber Ekibi..


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.