salpazarihaber.com

Samsun Şalpazarı Ağasarlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gecesi Yapıldı..

KÜLTÜR

Merkezi Samsun’da bulunan Şalpazarı Ağasarlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 3 Mart Cumartesi akşamı 6. gecesini düzenledi.



Merkezi Samsun’da bulunan Şalpazarı Ağasarlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 3 Mart Cumartesi akşamı 6. gecesini düzenledi. Geceye Samsun’da yaşayan ve başta Şalpazarı olmak üzere il dışından gelen Şalpazarlıların büyük ilgisi vardı.

Gecede Şenol Çakır-Necmi Cinal, Ağasarlı Zehra, Yaylacı Halil, Ali Şaş, Umut Ayvaz ve Cesarettin Yamaç (Cesi) sahne aldı.

Protokol davetlileri ise Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Trabzon Şalpazarlılar Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Dereği Başkanı Turgut Kahraman, Aktaş Derneği Başkanı Mehmet Sayal, Samsun Tekkeköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde veteriner hekim olarak görev yapan İsmet Karabayır, İzmir Ağasarlılar Dernek Başkanı Mustafa Yamaç, İzmir Kadırgalılar Dernek Başkanı Recep Toprak ve AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay katıldılar.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.