salpazarihaber.com

İzmir Ağasarlılar Derneği'nden Kadınlar Günü Kutlaması.

KÜLTÜR

Merkezi İzmir'de bulunan Trabzon Ağasarlılar Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile bayan üyelerine bir çay günü düzenledi.



Merkezi İzmir'de bulunan Trabzon Ağasarlılar Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Dünya kadınlar günü münasebeti ile bayan üyelerine bir çay günü düzenledi.
Kadınlar günü münasebeti ile düzenlenen çay gününde Trabzon Ağasarlılar Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Yeter Gören bayan üyeleri çiçeklerle karşıladı.
Çay gününde hazır bulunan Trabzon Ağasarlılar Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yamaç, yaptığı açılış ve selamlama konuşmasında bayan üyelerin kadınlar gününü kutlayarak katılımda bulunanlara teşekkür etti.
Etkinlikte Trabzon Ağasarlılar Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları başkanı Yeter Gören bayan üyelere kadın hakları konusunda bir sunum yaptı.

Bayan üyeler evde yapıp getirdikleri pastaları, börekleri ve yöresel yemekleri yerken bol bol sohbet ettiler, Fatih Yamaç'ın kemeçesi eşliğinde ve Katip Bayraktar'ın türküleri ile doyasıya horun teperek güzel bir gün geçirmiş oldular.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.