salpazarihaber.com

Ağasar Şalpazarlılar Sancaktepe Derneği kermes yaptı..

KÜLTÜR

Merkezi Sancaktepe’de bulunan Ağasar - Şalpazarlılar Sancaktepe Kültür ve Yardımlaşma Derneği, geleneksel hale getirdiği kermes etkinliğinin 3.sünü düzenledi.




Merkezi Sancaktepe’de bulunan Ağasar - Şalpazarlılar Sancaktepe Kültür ve Yardımlaşma Derneği, geleneksel hale getirdiği kermes etkinliğinin 3.sünü düzenledi. Dernek merkezi ve önündeki meydanda düzenlenen kermeste misafirlere bizzat dernek üyelerinin hazırladıkları keşkek, lahana sarması ve bişi satıldı.

Kermese AK Parti Sancaktepe teşkilatı Halkla İlişkiler Birim Başkanı Adil Kandemir ile yardımcısı Şalpazarlı hemşehrimiz Gönül Cengiz, ŞALFED Genel Başkanı Köksal Durmuş, ŞALFED Asbaşkanı ve Sayvançatak Köyü Derneği Başkanı Erol Yanık, Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin, Üçel Kuyumculuk sahibi Muammer Çolak, Aktaş Köylüleri Derneği Başkanı Mehmet Sayal ve dernek yöneticileriyle Samandıra civarında ikamet eden Şalpazarlılar katıldılar.

Dernek başkan yardımcısı Muhammet Ayaz’ın açılış konuşmasının ardından kız horon ekibi horon gösterisini sundu. Dernek başkanı Mahmut Demir’in selamlama konuşmasıyla devam eden kermeste ŞALFED Genel Başkanı Köksal Durmuş’la Üçel Kuyumculuk sahibi Muammer Çolak birlikte kurdeleyi kestiler. Ürünlerin satışı akşam saatlerine kadar devam etti.





































Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.