salpazarihaber.com

1.Sis dağı Turizm Şenliği 3.Haziran 2012 Tarihinde yapılıyor.

KÜLTÜR

1.Sisdağı bahar şenliği 03.Haziran 2012 Tarihinde yapılıyor.




Yeni  kurulan (SİSDER) Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sis Dağı Yaylaları Kültür Turizm Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneğinin  yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkan Abdullah Gülay başkanlığında Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen’i makamında ziyaret etti.
 
Yapılan görüşmede Geyikli Beldesi Belediye Başk. Muzaffer Türkmen, SİSDER yönetim kurulu Abdullah Gülay, Orhan Yaşar ve Şeref Algün Sis dağının sorunlarını konuşarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Sis dağında böyle bir derneğe ihtiyaç olduğunu, derneğin kurulmasından memnuniyet duyduğunu ve her türlü desteği vereceğini, Belediye ve derneğin el ele vererek çok güzel hizmetler yapılabileceğini belirtti.

Turizm kapsamına alınan Sis dağı’nın tanıtımı için  her yıl Haziran ayının ilk Pazar günü  “Sis dağı Turizm Şenliği” adı altında yapılması kararlaştırılan Şenliğin daha çok Piknik amaçlı sosyal, kültürel bir Şenlik olacağı söylendi.

SİSDER Dernek başkanı Abdullah Gülay Şalpazarı Haber'e yaptığı açıklamda Bu yıl 1.'si düzenlediğimiz ''Sis dağı Turizm Şenliği'' 3 Haziran Pazar günü yapılacaktır. Bu şenlik yeni kurduğumuz SİSDER'in düzenlediği bir şenliktir. Bu şenliğin bir bahar şenliği olduğunu ve daha sosyal ve kültürel faliyetlerin yapılacağı, Sis Dağı'nın turizm'e tanıtım amaçlı yapılan bir şenlik olduğunu söylendi.









Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.