salpazarihaber.com

ŞALFED Yönetimi Cengiz Kahyaoğlu'nu Ziyaret Etti.

GENEL

ŞALFED Genel Başkanı Köksal Durmuş ile ŞALFED Yöneticileri ve bağlı derneklerin yöneticilerinden oluşan bir heyet, Ankara’da Kirazlıtepespor eski başkanı Cengiz Kahyaoğlu'nu ziyaret etti.



ŞALFED Genel Başkanı Köksal Durmuş ile ŞALFED Yöneticileri ve bağlı derneklerin yöneticilerinden oluşan bir heyet, Ankara’da Kirazlıtepespor eski başkanı Cengiz  Kahyaoğlu'nu ziyaret etti.

Geçmişte Kirazlıtepespor başkanlığını başarıyla yürüterek kulübe büyük katkılar yapmış ve bir süre önce rahatsızlığı nedeniyle ciddi bir ameliyat geçirmiş olan Cengiz Kayaoğlu'nu ziyaret eden heyetti ŞALFED Genel Başkanı Köksal Durmuş dışında başkan yardımcısı ve Sayvançatak Köyü Derneği Başkanı Erol Yanık, ŞALFED Yönetim Kurulu üyesi ve Sinlice Köyü Dernek başkanı Hüseyin Karadeniz, ŞALFED Yönetim Kurulu üyesi Ali Erata ve Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği başkan yardımcısı Bülent Şirin bulundular.

Ziyaretten çok memnun olan Cengiz Kahyaoğlu rahatsızlığını başlangıç sürecinden itibaren misafirlere anlattı. ŞALFED Başkanı Köksal Durmuş başkanlığındaki heyet rahatsızlığına rağmen morali gayet yüksek görünen Cengiz Kahyaoğlu'na “geçmiş olsun” dileklerini ilettikten sonra “hasta ziyaretlerinin bir amacı da moral vermektir ama siz bize moral verdiniz” diyerek hatıra fotoğrafı çektirdiler ve Şal-Sar’ın gecesine katılmak üzere Cengiz Kahyaoğlu’nun evinden ayrıldılar.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.