salpazarihaber.com

Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneğinden Yeni Ufuk..

İLANLAR

Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği 01.Mart ile 01.Mayıs 2012 Tarihleri arasında Şalpazarındaki İlköğretim ve Lise öğrencileri arasında ödüllü kompozisyon yarışması düzenleyecek.

Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği 01.Mart ile 01.Mayıs 2012 Tarihleri arasında Şalpazarındaki İlköğretim ve Lise öğrencileri arasında ödüllü kompozisyon yarışması düzenleyecek.
Dernek başkanı Hasan Keskin yapılacak olan organizasyonla ilgili  bir açıklama yaptı.
 Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği olarak, Üyelerimiz ve Eğitim gönüllülerimizin destekleriyle, Memleketimizle kurduğumuz  "Gönül Köprüsünden"  yürümeye devam ediyoruz.
 Memleketimin Eğitim Ordusu ve Öğrencileriyle iletişim yollarımızı canlı tutmak, yarışma ruhunu teşvik etmek, başarıyı ödüllendirmek amacıyla; Derneğimiz tarafından, Şalpazarı'mızda İlköğretim ve Lise öğrencileri arasında, ödüllü kompozisyon yarışması düzenleyecek.
 İlçe Kaymakamlığı'mız ve Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün de destekleriyle yapılacak yarışmada, "Benim Gözümden Şalpazarı" teması işlenecektir.
Yarışma 01 Mart-01 Mayıs 2012 tarihlerini kapsayacaktır.
 Değerlendirmeler, İlköğretim ve Lise olarak, iki ayrı kategoride ,"Eğitim Komisyonu"muz tarafından İstanbul'da yapılacaktır. Ödüller'de, yine iki ayrı kategoride, ilk üçe girecek öğrencilerimize  verilecek, ayrıca yine İstanbul'da öğrencilerimize yönelik yarışmalaraımız olacaktır...
Dereceye giren öğrencilerimiz, basın yoluyla ve web sitemizden
www.salpazaridernegi.com
adresinden ilan edilerek kamuoyuna duyurulacaktır.
 Eğitim odaklı çalışmalarımız, tüm hızıyla, özgün çalışmalarla devam edecektir.
Ayrıca, Derneğimizin yeni merkezi, İstanbul'un tarihi yarımadasında, Sikeci-Fatih'de tüm hemşehrilerimizin hizmetindedir. Ulaşım kolaylığı ve merkezi konumu, Derneğimizin daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sunacaktır. Artık, İstanbul'un Avrupa yakasında da hemşehrilerimizin ve eğitim gönüllülerimizin bir  "çatısı" vardır.
Tüm katılımcı öğrencilerimize, memleketimin eğitim ordusuna başarılar dilerim.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.