Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

Sakarya-Hendek'te Trafik Kazası.
Trabzon Şalpazarı Kabasakal Mahallesinde eski İl Encümeni Hakkı Çolak'ın yeğeni ve Kemal Çolak'ın oğlu Kenan Çolak Trafik kazası geçirdi.

Bilecik'te sağlık memuru olan Kenan Çolak eşi Songül Çolak, Kayınvalidesi Zelfi Öztürk, Kayınpederi Fevzi Öztürk  ve üç Çocuğu ile beraber Şalpazarı'ndan, Felçli olan kayın validesini Gebze-Darıca'ya hastahaneye götürüken Sakarya Hendek İlçesi yakınlarında Trafik kazası geçirdi.

Edinilen bilgiye göre Kenan Çolak kullandığı 21 GR 733 Plakalı arac'a,
bu sabah saat 04:00 sularında, Toyota marka bir aracın 180 Km hızla arkadan çaptığı ve arkadan çarpan araç sürücüsünün arkollü olduğu belirtildi.

Yaşanan kazadan yaralılar 112 acil servis ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kaldırdı.

Çarpmanın şiddetiyle metrelerce sürüklenen araçta yaralanan
Kenan Çolak ve eşi Songül Çolak hafif yaralandı.

Kaza anında aracın arka camından dışarı fırlayan 3 çocuğu ise kazayı hafif sıyrıklarla ucuz atlattılar.. Hastahanede ayakta tedavi edildilen çocukların sağlık durmlarının iyi olduğu belirtildi.

Araç da bulunan diğer yolculardan hasta olan Kenan Çolak kayınvalidesi Zelfi Öztürk ve Kayınpederi Fevzi Öztürk de vucudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu, tedavilerinin halen Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ettiği ve
hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Şalpazarı Haber Ekibi Olarak Kazada yaralananlara acil şifalar dileriz.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyim ERATA 10 yıl önce

Arkadaşım olan kenan colak hemşerime gecmiş olsum diliyorum.Ailesine ALLAH c.c acil şifalar temenni ediyorum.

Avatar
mehmet Ergin 10 yıl önce

Abi geçmiş olsun Allah korumuş bunada şükür

Avatar
Nurdan Muhcu Türkmen 10 yıl önce

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

Avatar
Enes Bayram 10 yıl önce

Geçmiş olsun. Yaralılara acil şifalar diliyorum