Öne Çıkanlar Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL İstiklal Marşı

Rasim Birinci Trafik kazasında hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre Bursa Gemlik'te ikamet eden Düzköy Mahallesi sakinlerinden ve Düzköy eski Muhtarlarından Rasim Birinci, (75) dün Kartal-Sancaktepe'de ikamet eden kızını ziyaret geldi. Akşam kızının yannda kalan Rasim Birinci, Gemlik'teki evine gitmek için, busabah saat 10:30 sularında, Kartal'a indiği ve Feribota binmek için Kartal sahil yolunda karşıdan karşıya geçtiği sırada bir ticari Plakalı aracın çarptığı belirtildi.

Rasim Birinci'ye çarpan ticari araç sürücüsü tarafından Kartal Yavuz Selim Devlet Hastahanesi'ne kaldırldığında Rasim Birinci'nin hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Kartal Yavuz Selim Devlet Hastahanesi'nde bulunan Rasim Birinci'nin Cenazesi bu akşam saatlerinde Gemlik'e götürleceği ve yarın ikindi namazına müteakiben toprağa verileceği belirtildi.


Şalpazarı Haber Ekibi olarak Rasim Birinci'ye Allah'tan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüseyin Akgün 10 yıl önce

Rasim amcaya ALLAH' tan rahmet diliyorum. Geride bıraktığı ailesine, çocuklarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

Avatar
Şabanyılmaz 10 yıl önce

Allah rahmeteylesin

Avatar
zafer gulay 10 yıl önce

Allah rahmet etsin ailesine allah sabir versin

Avatar
Yunus Emre SAYAL 10 yıl önce

Rasim abiye Allah rahmet eylesin ailesine ve yakinlarina bassagligi dilerim ...

Avatar
Nazmi Karagül 10 yıl önce

Rasim Abinin ölümünden derin üzüntü duydum.Mekanı cennet olsun Kardeşlerine ailsine ,evlatlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim