Öne Çıkanlar Çelige PTT MTA davunlu obası Orhan Alışkan

Muhammet Kandil Vefat Etti.
Dorukkiriş Mahallesi sakinlerinden ve Üsküdar Belediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen'in kayın pederi Muhammet Kandil (Oğulcuk) vefat etti.

Birsüre Akçaabat Haçkalı Devlet Hastahanesinde tedavi gören ve 2 gün önce taburcu edilen Muhammet Kandil (95) bu sabah saat 07:00 sularında Eskala yaylasında vefat etti.

Muhammet Kandil 'in cenazesi yarın (perşembe) öğle namazına müteakiben Dorukkiriş Mahallesinde toprağa verilecektir.

Merhuma Allah'tan rahmet, başta Üsküdar Belediye Başkanımız Av. Hilmi Türkmen olmak üzere bütün yakınlarına sabır ve taziye diliyoruz.

Şalpazarı Haber Ekibi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muammer örsun 10 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun geride kalan ailesine allah sabir versin

Avatar
Mustafa TÜRKMEN 10 yıl önce

Ağasarın namı diyar "OĞULCUĞUN (olcuk)" vefat haberi başta Dorukkiriş olmak üzere şahsımı derinden üzmüştür. Aynı zamanda Mahalle muhtarımız sayın İlhan KARAMAN ve Üsküdar Belediye Başkanı sayın Av. Hilmi TÜRKMEN'in kayın pederi olan Muhammed Amcamıza ALLAH(c.c)'tan rahmet, Başkanımız , Muhtarımız ve tüm sevenlerine de sabırlar diliyorum.

Avatar
Birol KARAMAN 10 yıl önce

Köyümüzde azalık ve bütün yayla şenliklarinde öncülük eden aynızamanda halamın kayınpederi olan neşeli insanı kaybettik.CENABI HAK rahmet etsin mekanı cennet olsun geride kalan evlat ve yakınlarına sabır versin

Avatar
osman albakan 10 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesi ve yakınlarının başı sağ olsun