Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Muzaffer Durmuş ŞALFED Şalpazarı

Müftü Ömer Tütüncü Gözyaşları Arasında Toprağa verildi.

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Beşikdüzü İlçe Müftüsü Ömer Tütüncü, Trabzon’u ağlattı. Uzun zamandır Beşikdüzü Müftülüğü görevini yürüten ve zaman zamanda Şalpazarı Müftülüğüne vekalet etmişti.

Beşikdüzü’nde 6 yıl 3 ay görev yapan ve Şalpazarı Müftüsünün olmadığı zamanlarda uzun zaman Şalpazarı İlçe Müftülüğüne vekalet eden Müftü Tütücü, 15 gün önce tedavi için gittiği Ankara’dan 2 gün önce Akçaabat^ta ki evine gönderilmişti.

Evinde aniden fenalaşarak Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen ve yapılan tüm müdahalelere rağmen Pazar sabahı 01:00 sularında 60 yaşında vefat eden, Beşikdüzü İlçe Müftüsü Ömer Tütüncü evli ve 3 çocuk babasıydı.

Müftü Ömer Tütüncü’nün cenazesi, bugün Akçaabat Derecik Mahallesi Karaman Camii’nde Trabzon İl Müftüsü Keramettin Demir’in öğle namazını müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığında, sevenlerinin dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yoğun katılımın oldğu Müftü Tütüncü’nün cenazesine, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Enver Hacısalihoğlu, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, İl Müftüsü Keramettin Demir, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Siyasi Parti temsilcileri Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, Ordu ve Giresun İllerinden Müftüler, Memur Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara, Diyanet-Sen İl Başkanı Metin Aydın ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, Din Görevlileri, çok sayıda belediye başkanları, daire amirleri, çalışan ve emekli il ve ilçe müftüleri, okul müdürleri, öğretmenler, Diyanet camiasından çok sayıda Kur’an Kursu Öğretmeni, İmam-Hatip, Müezzin Kayyım, Müftülük çalışanları STK ile sevenleri katıldı.

Merhum Müftümüz Ömer Tütüncü’ye Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, Beşikdüzü Müftülüğü personeline ve Diyanet camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.