Öne Çıkanlar vefat Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye iş adamı

Ayşe Hüseyinoğlu Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti.
Gebze İlçesi Osman Yılmaz mahallesi İstanbul caddesinde bulunan Fatih Devlet Hastanesi yanında meydana gelen kazada, Ayşe Hüseyinoğlu (87) hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye ve iddialara göre; Halil İren yönetimindeki 41 TL 608 plakalı kamyon, inşasına devam edilen Fatih Devlet Hastanesi'nin şantiye alanına girmek için manevra yaptı. Bu sırada şantiye girişinde yoldan geçmekte olan 87 yaşındaki Ayşe Hüseyinoğlu ise TIR sürücüsünün kendisini fark etmemesi nedeniyle kamyonun altında kaldı. Çevredeki vatandaşların uyarması sonra kamyon şoförü aracı durdurup aşağıya indiğinde, yaşlı kadının aracın altında kanlar içinde kaldığını gördü. Sürücünün haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları incelemede sol kolu kopan ve kamyonun altında sürüklenen Ayşe Hüseyinoğlu'nun yaşamını yitirdiğini tespit etti. Ayşe Hüseyinoğlu'nun cesedi hastane morguna kaldırıldı. Yaşlı kadından geriye ise yürümekte zorlandığı için kullandığı ve araç altında kalarak kırılan bastonu kaldı.

Kanın ardından sürücü ifadesinin alınması için Gebze Emniyeti'ne götürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Cenaze 03.03.2015 Salı Saat:15.30 da Soğanlık Ulu Cami den Fidanbaşı Köyüne hareket edeceği belirtildi.













banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.