Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Ali Rıza Öztürk Hoca Toprağa Verildi.
Samsun'da yakalandığı amansız hastalık sonucu tedavi gördüğü hastanede 80 yaşında hayatını kaybeden Ali Rıza Öztürk hoca, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolcuğuna uğurlandı. Kaliteli videoları ile günün keyfini çıkartmak için sizleri sitemize bekliyoruz.



Tedavi gördüğü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde dün hayatını kaybeden Milli Gençlik Vakfı eski yöneticilerinden, Samsun İlim Yayma ve Eğitim Vakfı'nın kurucularından ve Selamet Kitap Kırtasiye'nin de sahibi olan Ali Rıza Öztürk hoca için bugün Samsun Büyük Camii'nde ikindi namazını müteakip, Samsun İl Müftüsü Hayrettin Öztürk'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından toprağa verildi.



Cenazeye, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Çakır, Ahmet Yeni, Cemal Yılmaz Demir, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, sivil toplum örgütü temsilcileri, işadamları, çok sayıda vatandaşlar ve hocanın ailesi katıldı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Ali Rıza hocanın ailesini telefonla arayarak taziyelerini bildirdiği öğrenildi.



Ali Rıza Öztürk, 1934 yılında Trabzon Şalpazarı'ndan doğdu. Medrese eğitimi aldı. Trabzon'da Fıkıh, Arapça, Tefsir, Hadis gibi İslami ilimler eğitimi aldı. Trabzon ve Samsun'da vakıf ve Kur'an kurslarına hayır ve hasenat islerinde buldu. Birçok gence burs vererek topluma kazandırılmasına öncülük etti.




























banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zelfi yamaç 9 yıl önce

Allah c.c.rahmet eylesin

Avatar
Savaş köse 9 yıl önce

Mekanı cennet olsun

Avatar
şevki karadağ 9 yıl önce

Allah cc.rahmet eylesin