Öne Çıkanlar Osman Erdin Hilmi Türkmen Hayrettin Özdemir Havva Uçar Fatma Betül Sayan Kaya

Voleybol turnuvası'nda Şalpazarıspor şampiyon oldu.



Bu gün Şalpazarı Atatürk ilköğretim okulu bahçesinde yapılan final maşında Şalpazarıspor ile Şalpazarı Müftülük karşı karşıya geldi.

Hakemliğini Şalpazarı Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Köksal Kocaman'ın yaptığı karşılaşmanın 1. ve 2. setlerini 25-20 3.setini ise 25-14 alan Şalpazarıspor karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak Kaymakamlık Kurumlararası Bahar Voleybol turnuvası'nda şampiyon oldu.

Turnuva'da 2. Şalpazarı Müftülük, 3. Esnaf Taxi, 4. Simenli olurken Turnuvanın en centilmen takımı ise Şalpazarı Belediyesi seçildi.

Turnuvada 1. olan Şalpazarıspor'un kupasını Şalpaarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, 2. Olan Şalpazarı Müftülük'ün kupasını İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, 3. olan Şalpazarı Esnaf Taxi'nin kupasını Belediye Başkan yardımcısı Cevat Özdemir ve turnuvanın en centilmen takımı seçilen Şalpazarı Belediyesi'nin kupasını ise Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav Takdim etti. Ayrıca  Kaymakam Zihni Yıldızhan,Turnuvaya katılan takımlara, katılımlarından dolayı birer katılım belgesi verdi.

Şalpazarı Kaymakam'ı Zihni Yıldızhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Şalpazarı ilçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, Şalpazarı Müftü Vekili Mustafa Çakır, Şalpazarıspor Kulüp Başkanı Ahmet Karaçoban Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Kabataş, Atatürk İlköğretim okul Müdürü Muhammet Karabayır, Birlik Müdürü Fatih Kandil, Mal Müdürü Ahmet Kandil, Öğretmenler ve çok sayıda vatandaşlar izlediği karşılaşma'da topluca gün'ün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.