Öne Çıkanlar Dernekler dernek Eğitim seti Dereköy kartalspor Şalpazarı Anadolu Lisesi

“Trabzon’da stadı olmayan tek ilçeyiz”
“Bugün Beşikdüzü’nde iki kardeş takımın maçı oldu ve birer puanı paylaştık. Trabzon'da tek stadı olmayan ilçeyiz. Maçlarımızı Beşikdüzü Stadı’nda oynuyoruz. Beşikdüzüspor yetkilileri bize bu konuda çok yardımcı oluyorlar. Onlara çok teşekkür ediyorum.

İyi bir takım olduk. Şalpazarı'nın hemen hemen her mahallesinden futbol oynayan gençlerimiz var. Ne yazık ki çoğu mahalle muhtarının Şalpazarı Gençlikspor’un varlığından haberi yok. Hedefimiz Şalpazarı Gençlikspor’u başarılara taşımak. Şu anda A Takımda 26 futbolcumuz var. Prosedür gereği genç amatör takımımız olması gerekiyor, Bunu da kurduk, genç amatör takımda ise 30 sporcumuz var. Altyapıyı oluşturarak her yıl A takıma 7-8 oyuncu kazandırmak istiyoruz. Bu gençlerin 8-10 tanesi üniversite öğrencisi, onları bir üst lige atabilirsek Şalpazarı hem ekonomik açıdan hem de tanıtımda çok şeyler kazanacak. Biz gençlere ahlaklı ve örnek olmaya çalışıyoruz başka bir amacımız yok. Futbola siyaset karıştırmayacağız.

Bu yükü kaldıramaz dediler

1.Amatör Küme’ye çıktığımızda “bu yükü kaldıramaz” dediler. Biz de 1.Amatör Küme Ligi’nde oynayacak, bu ligin yükünü taşıyacak transferler yaparak mütevazi bir takım kurduk. Şalpazarı'nın örfünü, âdetini ve ahlakını yaşatmaya çalışıyoruz.

Yönetim kurulu olarak başta Fatih Yılmaz, Faruk Beldüz, Futbol şube sorumlusu Sezgin Özdin ve takımın teknik direktörlüğünü Sedat Özdemir'in yaptığı Şalpazarı Gençlikspor olarak iyi bir yönetim oluşturduk. Takımın parasını çarçur etmeden imkânlar doğrultusunda takviye yaptık.

Başta İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Daire amirlerimizin büyük destekleri var. Şalpazarı dışında Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Tuzla Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Çabuk, Ankara'da Murat Kandazoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç büyük destek veriyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sabanyllmaz 9 yıl önce

Tebrik.ediyorum

Avatar
Birol karaoğlan 9 yıl önce

Üç yıl önce şalpazarı spor gecesinde istanbul vekili oktay saral söz vermişti ama anlaşılan o ki takip edilmemiş yada SÖZDE kalmış

Avatar
fikret YAZICI 9 yıl önce

Duzkoy deki stad tahminimce bakim yapilirsa bence bütün ilçelerin stadindan daha iyi olur.