Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat spor Tuzlaspor

Şalpazarıspor Liğe Hızlı Başladı.
Bu sezon Trabzon 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele eden Şalpazarıspor sezonun ilk maçında Yolspor'u 2-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Şalpazarıspor'a 3 puanı getiren goller karşılaşmanın 83 ve 90+4 de Mustafa Faruk ve Yetkin Dilli'den geldi.

Bugün Beşikdüzü Stadı karşı karşıya geldiği Yolspor maçının 13. dakikada Yolspor'un attığı golle 1-0 yenik duruma düşen Şalpazarıspor devreyi 1-0 geride tamamladı.

İkinci devredenin 60. Dakikasında Mustafa Faruk ile beraberliği sağladı. Karşılaşmanın sonunda 4 dakikalık uzatma bölümünün son saniyelerinde Yetkin Dilli’nin attığı golle rakibi Yolsporu 2-1 malup ederek sezona galibiyetle başlamış oldu.

Şalpazarıspordan örnek bir davranış.
Şalpazarıspor karşılaşma öncesi, Şırnak'ta ki  terör saldırısında Şehit olan Tonya İskender’lili Polis memuru Soner Yıldırım’ın isminde bulunan harfler ve Türk Bayrağı ile sahaya çıkan Şalpazarıspor; Biz bu maçımızı kazanarak lige başlamak istiyoruz. Bu galibiyetimizi de Şehidimize armağan ediyoruz dediler.









banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Erata 9 yıl önce

Gurur Duyduk Taa Uzaklardan