Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Şalpazarıspor 4'ledi.
Trabzon 1.Amatör B.Grubunda mücadele eden ve 29 Puanla gurubunda lider olan Şalpazarıspor, 4 Puanla liğin son sırasında yer alan Özdil spor' la karşı karşıya geldi.

Trabzon 1.Amatör B.Grubu'nun 15.'ci haftasında, bugün saat 13:00 de, Beşikdüzü İlçe Stadı'nda başlayan karşılaşmanın 30'uncu dakikasında Serdar Özen'in attığı golle Şalpazarıspor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 

Karşılaşmanın ikinci yarsının 50'ci dakikasında Şaban Uçar'ın attığı golle 2-0'a öne geçen Şalpazarıspor, 63.'cü dakikada M.Faruk ve 75.'Dakikada Şaban Yılmaz'ın attığı gollerle 4-0 öne geçti.  

Karşılaşmada kalan dakikasında başka gol olmayınca Şalpazarı spor Özdil spor'u 4-0 mağlup ederek Puanını 32'ye çıkardı. Bu durumda Şalpazarıspor 15.'ci Haftayı da lider olarak kapatmış oldu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.