Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

 Kirazlıtepe U-19/2 de Şampiyon oldu.
U-19/2 de ve 22 Gurupta mücadele eden Kirazlıtepe  önceki hafta şapiene yakın rakibi Yonca Spor'a 4 Puan fark atarak önceki hafta şampiyonluğunu garantilemişti.

U-19/2 14. Haftasın da bugün saat 17:00 da Yenisahra stadında 22 Gurub'un 2.'si ile karşılaşan Kirazlıtepe Spor 3-2 Mağlup oldu.Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı , Ucuz Sex Hattı, Sohbet Hattı Ucuz, Sohbet Hattı, Telefonda Sohbet, Yetişkin Sohbet Hattı, Canlı Sohbet Hattı, Alo Sex Numaraları, Canlı Sex Hattı

U-19/2 Liğ 22 Gurupta 36 Puan alarak Liğin 13 Haftasında şampiyonluğu garantileyen Kirazlıtepetepe 32 Pun ile en yakın takipçisi Yonca Spor karşı karşıya geldi.

Saat 17:00 da Yenisahra stadında başlayan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı. 2. Yarıya fırtına gibi başlayan Kirazlıtepe Spor peş peşe attığı gollerle 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın son 25 dk'kasında Yonca Spor oyuna ağırlığını koyması ve bulduğu 3 gollerle 3-2 Yonca Spor'un galipiyetiyle sona erdi.

Bu sonuçla Lider Kirazlıtepe 36 Puan da kalırken Yonca Spor Punaını 35'e çıkardı ve Kirazlıtepe'nin ardında Yonca Spor da U-19/ 1'e yükselen 2 takım oldu.

Şampiyorluk kupasını Üsküdar Bediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen verdi.
Maçın sona ermesinin ardından Şampiyorn olan Kirazlıtepe U-19/2 takımı Şampiyonluk kupası'nı Üsküdar Bediye Başkanı Av.Hilmi Türkmen'in elinden aldılar.

 Üsküdar Bediye Başkanı Hilmi Türkmen Kulüp Başkanı ve yöneticileri'ne birer Plaket takdim etti. Takım kaptanı da Başkan Türkmen'e üzerinde Hilmi türkmen yazılı 61 numaralı bir forma hediye etti.



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.