Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Sisdağı derneği Fehmi cengiz. şalpazarı belediyesi

A.Y.A.S.M.L Öğrencisi İrem Öztürk Tekvandoda gümüş madalya kazandı.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce, "Okul Sporları" branşında düzenlenen Tekvando İl Birinciliği Müsabakalarında, İlçemiz Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 11. sınıf öğrencisi İrem Öztürk Tekvando Ferdi Yarışmalarında Trabzon İl ikinciliği elde ederek gümüş madalya kazandı.

Yarışmalara Vakfıkebir Gençlik Merkezi Antrenörü Şahin Bektaş'ın Antrönürlüğünü yaptığı ve 49 kiloda yarışan İrem Öztürk yapılan müsabakalarda finale yükseldi.
Final müsabakasında da son saniyelerde heyecanlandığı için birinciliği kaybederek Okul Sporları Tekvando İl Birinciliği Müsabakalarında İl ikincsi olarak gümüş madalya kazandı.

İrem duygularını şöyle ifade etti;

“Ben bu müsabakalara gerçekten çok emek vererek hazırlandım ve başarıya ulaştım. Bazı günler antrenmanlarımız gün boyu sürerdi. Sporu çok sevdiğim için yılmadan, çalışmalarıma devam ettim. Bu çalışmalar sayesinde başarıya ulaştım. Hayatımdaki ilk spor karşılaşmamdı. Hayatımdaki ilk maç için 1. olmasam bile 2.lik iyi bir başarı diye düşünüyorum. Maç ortamı çok farklı. Herkes bir heyecan içinde. Ben de çok heyecanlandım. Bu da bana bundan sonraki yıllar için büyük bir tecrübe oldu. Beni bu maça hazırlayan antrenörüm Şahin Bektaş’a, desteklerini esirgemeyen aileme, okul idarecilerime ve öğretmenlerime teşekkür ederim.” dedi.

Şalpazarı Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Nurşen Demir;

“İrem Öztürk haftada 2 gün, günde 10 saat okulda derse giriyor. Haftada 3 gün hastanedeki işletmelerde beceri dersi uygulamasına gidiyor. Bu kadar yoğun bir ortamda tekvando çalışmalarını da ihmal etmeden bu başarıya ulaştı, aynı zamanda derslerinde de çok iyi. İrem ileride hem mükemmel bir hemşire hem de başarılı bir sporcu olacak. İrem’in bunu başarabileceğine inanıyorum” diye konuştu.

Okul idarecileri, öğretmenleri ve okul arkadaşları İrem’in bu başarı sevincini birlikte paylaştılar.

Şalpazarı Haber olarak Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ni ve İrem Öztürk'ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.