Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Topkara'dan Birlik Çağrısı.
Bilindiği gibi 23 Kasım Pazar günü yapılacak olan AK Parti Şalpazarı İlçe Kongresi, çift liste olmasından olayı ertelenmişti. Yapılan toplantıda AK Parti Şalpazarı İlçe Kongresinin 28 Aralık 2014  Pazar günü yapılmasına uygun görüldü.

AK Parti İlçe başkanı Murat Topkara yaptığı açıklmada; Ertelenen Şalpazarı AK Parti Kongresinden sonra ilçe içinde bulunan Akil İnsanları Trabzon İl Kongresinden önce Başkan Dr. Adnan Günnar Başkanlığında biraraya geldiler. Daha sonra İl Başkanlığına getirilen Haydar Revi, geçtiğimiz günlerde eski ve yeni yöneticilerle tekrar biraraya gelerek onların görüşlerini alığını belirten Başkan Topkara İlden çıkan karar da Kongrede tek liste istiyorum demesi üzerine Şalpazarı’ndan çağrılan Akil İnsanlarda bunu kabul ettiklerini belirttiğini söyledi.

Başkan Topkara Şalpazarı Ak Parti Kongresine yakışan şekilde birlik beraberlik bayram havasında geçmesini her kesim üstüne düşen görevi yapması gerekir şekilde olmasını istiyoruz dedi.

Artık Sorunlarımızı Çözelim Polemiği Bırakalım;

Şalpazarı Kongresinin Genel Merkezin istediği şekilde olması sözü verdiler. Kongreye sayılı günler kalmasına karşın Şalpazarı İlçe merkezinde yapılacak olan Kongreye çift liste olacağı duyumları olduğunu ve artık İlçemize yeteri kadar sorunlar var bu sorunların üstesinden gelebilmek adına İl Başkanlığından Birlik Beraberlik sözü veriliyor. İlçeye gelince bunlar unutuluyor. AK Parti İlçe Başkanı parti binasında yönetim kurlu Belediye Meclis Üyeleriyle yaptığı istişare toplantısında kongreye çok az bir zaman kaldı. Tek listede kara kılındı. Bu saatten sonra İlçemiz yeni bir polemiğe neden olmasın. Bize yakışanı yaparak, İlçemize gelen Milletvekillerimize derdimizi anlatalım. Onlara İlçemizin sorunlarını aktaralım. Kongreden sonrada İlçemize hizmet yarışına girelim diye konuştu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.